Obalovaná zelenina v hrachovém těstíčku s Moringou

2.9.2016

Obalovaná zelenina v hrachovém těstíčku s    Moringou

Co budeme potřebovat:

• cca 1 dcl vlažné vody

• 5-6 lžic Hrašky na obalování

• 2 lžíce Moringa prášku

• trocha pepře

• ½ lžičky soli

• 1 cuketa

• 1 lilek

• 1-2 hrsti ovesných vloček

Ve vlažné vodě vidličkou rozšlehejte Hrašku do těstíčka, k němu přidejte pepř a sůl, moringový prášek a namáčejte v něm cca 1 cm silné plátky cukety a lilku. Poté hned dávejte do ovesných vloček, prsty přimáčkněte, aby na zelenině dobře držely a dejte péct do trouby na pečící papír na 200ºC cca 30 min, poté potřete olivovým olejem a ještě zhruba 10 min pečte na horký vzduch na 180°C, abyste na zelenině měli křupavou krustu.

Obalovaná zelenina je moc dobrá, pokud jí servírujete s bramborovou kaší s příměsí červené řepy, jíme i očima, proto pestré barvy jsou také důležité.

Fotogalerie


Zpět na kategorii